MATCH

MATCH is een multidisciplinair kunstproject waarbij kunstenaars uitgedaagd worden om zich open te stellen voor andere makers, om met elkaar de dialoog aan te gaan, nieuwe zienswijzen te ontwikkelen en daaruit voortvloeiende, nieuwe kunstwerken.

 

Lees en zie meer op
Het blog en de facebookpagina

‘Godefriemel van Gent’ door Roland Maas werd beantwoord
door een portret door Mo Swillens (rechts) waarmee een beeldenuitwisseling tot stand kwam.

De werkperiode

De Match werd de kunstenaar Roland Maas. Er volgde een intensieve werkperiode van 3 maanden.. De allereerste beeldenuitwisseling was : ‘Godefriemel van Gent’ van Roland en 'Luc' van Mo. Een brainstorm van beelden en inspiratie volgde waar we nieuwe ideëen uit konden afleiden.
Het nieuw personage Milsan S. Weals ontstond, te volgen als vriend op facebook:
De begrippen identiteit en samenwerking kwamen centraal te staan in het nieuwe werk, soms gezamelijk, soms solo, wat werd gemaakt.

Op zoek naar onze gezamelijke identiteit ontstond er een grote hoeveelheid schetsen, foto's, beelden. Schetsen waaruit uiteindelijk 'het huisje van Milsan, en een groot ruimtelijk werk onstonden. De twee eindresultaten uit de werkperiode. Tijdens de exposities zijn deze twee werken geexposeerd omgeven door alle schetsen die in zijn geheel een goed beeld vormen van het project.

 

 

 

Mail: moswillens(ad) gmail.com